Deutsch

Ющенко распустил раду

04.04.07 11:40
Re: Ющенко распустил раду

ALAMO Kуртуазный хам
в ответ DVS 04.04.07 10:50
Почитал. Нашел. Вы чего-то не поняли?
Антиконституционной является практика перебежчиков, которая в последнее время получила широкое распространение.
"Така практика ╨ грубим порушенням статт╗ 83 Конституц╗© Укра©ни, яка передбача╨ формування коал╗ц╗© депутатських фракц╗й у Верховн╗й Рад╗ Укра©ни за результатами вибор╗в ╗ на основ╗ узгодження пол╗тичних позиц╗й виключно депутатськими фракц╗ями."
Указ Ющенко.
Ст. 83 КУ
Коал╗ц╗я депутатських фракц╗й у Верховн╗й Рад╗ Укра©ни форму╨ться протягом одного м╗сяця з дня в╗дкриття першого зас╗дання Верховно© Ради Укра©ни, що проводиться п╗сля чергових або позачергових вибор╗в Верховно© Ради Укра©ни, або протягом м╗сяця з дня припинення д╗яльност╗ коал╗ц╗© депутатських фракц╗й у Верховн╗й Рад╗ Укра©ни. ( Частина сьома статт╗ 83 набира╨ чинност╗ з дня набуття повноважень Верховною Радою Укра©ни, обраною у 2006 роц╗ зг╗дно ╗з Законом N 2222-IV ( 2222-15 ) в╗д 08.12.2004 )

Коал╗ц╗я депутатських фракц╗й у Верховн╗й Рад╗ Укра©ни в╗дпов╗дно до ц╗╨© Конституц╗© вносить пропозиц╗© Президенту Укра©ни щодо кандидатури Прем'╨р-м╗н╗стра Укра©ни, а також в╗дпов╗дно до ц╗╨© Конституц╗© вносить пропозиц╗© щодо кандидатур до складу Каб╗нету М╗н╗стр╗в Укра©ни. ( Частина восьма статт╗ 83 набира╨ чинност╗ з дня набуття повноважень Верховною Радою Укра©ни, обраною у 2006 роц╗ зг╗дно ╗з Законом N 2222-IV ( 2222-15 ) в╗д 08.12.2004 )

Засади формування, орган╗зац╗© д╗яльност╗ та припинення д╗яльност╗ коал╗ц╗© депутатських фракц╗й у Верховн╗й Рад╗ Укра©ни встановлюються Конституц╗╨ю Укра©ни та Регламентом Верховно© Ради Укра©ни ( 3547-15 ). ( Частина дев'ята статт╗ 83 набира╨ чинност╗ з дня набуття повноважень Верховною Радою Укра©ни, обраною у 2006 роц╗ зг╗дно ╗з Законом N 2222-IV ( 2222-15 ) в╗д 08.12.2004 )

Депутатська фракц╗я у Верховн╗й Рад╗ Укра©ни, до складу яко© входить б╗льш╗сть народних депутат╗в Укра©ни в╗д конституц╗йного складу Верховно© Ради Укра©ни, ма╨ права коал╗ц╗© депутатських фракц╗й у Верховн╗й Рад╗ Укра©ни, передбачен╗ ц╗╨ю Конституц╗╨ю. ( Частина десята статт╗ 83 набира╨ чинност╗ з дня набуття повноважень Верховною Радою Укра©ни, обраною у 2006 роц╗ зг╗дно ╗з Законом N 2222-IV ( 2222-15 ) в╗д 08.12.2004 )

Перейти на