Deutsch

Когда будет восоединении Украины с Росссией ?

05.03.06 20:53
Re: Когда будет восоединении Украины с Росссией ?

lapidus коренной житель
lapidus
в ответ diggers 03.03.06 16:27
В ответ на:
----------------------------------
Вы сами то откуда?? не из Бобруйска часом?? а то в любой саветдской школе курсе истории для 5 го класса это дело подробно описываетца
Эк Вы легко на оскорбления переходить склонны! Что же со мной вообще дискутировать, если я из Бобруйска? Или Вы следуете примеру Ю.М.Каныгина, работу которого Вы тут выложили? Это не тот ли, который написал также "Путь ариев"? Очень уж "высоко" отзываются о его "компетентности следущие "камарады":
С. КРУК, президент Подiльського культурно-просвiтницького центру iм.М.К. Рерiха,
М. ЧАЙКОВСЬКИЙ, голова Подiльського товариства iм. Г.С. Сковороди,
П. IВАНЧЕНКО, секретар спiльного редакторсько-iнформацiйного вiддiлу
или академiк НАН Укра©ни, вiце-президент НАН Укра©ни П.П. Толочко
"В археологiв, iсторикiв, релiгi╨знавцiв Укра©ни викликала подив i обурення публiкацiя антинаукового роману-есе Ю.Канигiна "Путь ариев". ...Виклика╨ подив, що автор, не будучи нi iсториком, нi археологом, з безвiдповiдальною легкiстю заходився розв'язувати проблеми давньо© i сучасно© iсторi©. Вiн перейнятий на©вною вiрою в те, що для написання iсторичних есе не треба мати фахову iсторичну освiту , а досить стати доктором економiчних наук. "Путь ариев" супроводжено посиланнями на лiтературу i примiтками, що нада╨ роману зовнiшнiх ознак наукового дослiдження. Проте посилання на iсторичнi розробки тут вiдсутнi, а змiст засвiдчу╨ кричущу iсторичну неосвiченiсть Ю. Канигiна. Щоб навести всi свiдомi чи несвiдомi фальсифiкати автора, потрiбно стiльки ж сторiнок, скiльки ма╨ його книга".
Не это ли Вы имели в виду, советуя мне "избегайте желтой прессы и берите данные археологов и антрополого ..."? Может быть М.Ю.Каныгин - археолог? Или антрополог? Вы сами-то удосужились прочитать это "чтиво"?
Nec sutor ultra crepidam
(не суди о том, чего не знаешь)
Nec sutor ultra crepidam (не суди о том, чего не знаешь)

Перейти на