Вход на сайт
Вера в себя - вера в Бога
4262 просмотров
Перейти к просмотру всей ветки
в ответ plugi 24.03.09 22:19
Гость: Богдан 30/07/2008 16:24
то нав╗що нам Юлька як прем"╨р, давайте поставимо ясновидьця, що в б╗знес╗ петра╨, ато людина усьому св╗тов╗ поради да╨, а у нас в парламент╗, мудрих порад на рахунок б╗знесу ,ой як браку╨!!!В депутати виберемо р╗зних бабок-шептух, щоб на москал╗в порчу наводити, а ╗кону, що на в╗дстан╗ зц╗лю╨, поставити за укра©нський символ, тод╗ л╗карн╗ взагал╗ нам будуть непотр╗бн╗!!!
Ответить IP
Гость: Богдан 30/07/2008 16:27
М╗й коментар з першого разу непройшов, певно якась "д╗юча сила" обер╗га╨ цю статтю!!! М╗стика якась!
Ответить IP
Leo 31/07/2008 11:39
А чудеса можлив╗.
Т╗льки випадок з ╗коною не вигляда╨ так переконливо.
Ответить IP
Гость: Валерiй Новосельскiй 13/08/2008 15:26
Я знайом з Володимиром Яремчуком з жовтня 2007 року. Можу пiдтвердити що вiн допомогае у тяжких сiтуацiях та може надати пораду, яка змiнить людське життя на найкраще.
Ответить IP
то нав╗що нам Юлька як прем"╨р, давайте поставимо ясновидьця, що в б╗знес╗ петра╨, ато людина усьому св╗тов╗ поради да╨, а у нас в парламент╗, мудрих порад на рахунок б╗знесу ,ой як браку╨!!!В депутати виберемо р╗зних бабок-шептух, щоб на москал╗в порчу наводити, а ╗кону, що на в╗дстан╗ зц╗лю╨, поставити за укра©нський символ, тод╗ л╗карн╗ взагал╗ нам будуть непотр╗бн╗!!!
Ответить IP
Гость: Богдан 30/07/2008 16:27
М╗й коментар з першого разу непройшов, певно якась "д╗юча сила" обер╗га╨ цю статтю!!! М╗стика якась!
Ответить IP
Leo 31/07/2008 11:39
А чудеса можлив╗.
Т╗льки випадок з ╗коною не вигляда╨ так переконливо.
Ответить IP
Гость: Валерiй Новосельскiй 13/08/2008 15:26
Я знайом з Володимиром Яремчуком з жовтня 2007 року. Можу пiдтвердити що вiн допомогае у тяжких сiтуацiях та може надати пораду, яка змiнить людське життя на найкраще.
Ответить IP
Я знаю, что явится новый Спаситель. Из Черного моря, с татарского Крыма. Приходит к французам Великий главарь. Нострадамус "ЦЕНТУРИИ"