Deutsch

Вера в себя - вера в Бога

25.03.09 10:45
Re: Вера в себя - вера в Бога

Ateist1 прохожий
Ateist1
в ответ gendy 25.03.09 00:00
Б╗льш╗сть запитань до ясновидця з Н╗меччини все ж стосуються грошей
- Гадаю, читачам ⌠RIA плюс■ буде ц╗каво д╗знатися про ясновидця Володимира Яремчука. Нещодавно в╗н фактично повернув з того св╗ту мого тестя. Хоча скептик╗в вистача╨, та я переконаний, що зд╗бност╗ пана Яремчука особливо зац╗кавить людей, як╗ мають власний б╗знес. Вадим Кас╗ад╗, м. Терноп╗ль
При╨мним ╗ контактним, попри свою завантажен╗сть, виявився чолов╗к, про якого розпов╗в читач ⌠RIA плюс■. Зараз Володимир Яремчук прожива╨ у Н╗меччин╗, проте в╗дстань не стала перешкодою у налагодженн╗ сп╗лкування.
- Описати те, що ви робите, аби допомогти б╗знесменам, - непросто. Можливо, легше навести якийсь типовий приклад?
- Наголошую, те, що я роблю ≈ це не моя особиста заслуга. Я переконаний, що саме Вища Сила над╗лила мене незвичайним Даром ╗ цим обумовила, що я маю робити впродовж життя. Скаж╗мо, нещодавно з Бельг╗© звернулися до мене з приводу доц╗льност╗ буд╗вництва фабрики ╗з обробки шк╗ри в Австрал╗©. Анал╗з ринку, проведений маркетинговою компан╗╨ю, показав, що розгорнути виробництво в Австрал╗© - рентабельно. Я ж в╗драдив людей це робити. Подальший розвиток под╗й п╗дтвердив мою правоту. Врешт╗ п╗дпри╨мц╗ зберегли близько 22 млн ╨вро. Ця сума - достатньо вагом╗ грош╗, щоб ©х втрачати, нав╗ть при сприятливих прогнозах маркетолог╗в.
- За порадою до вас звертаються р╗зн╗ люди. Ск╗льки у процентному в╗дношенн╗ просять розв'язати проблеми саме в б╗знес╗?
- Близько 85% кл╗╨нт╗в шукають вир╗шення проблем, пов'язаних ╗з б╗знесом. В усьому св╗т╗ ця сфера ╨ довол╗ ризикованою, тож людям потр╗бн╗ поради.
- Серед п╗дпри╨мц╗в, як╗ до вас звертаються, б╗льше представник╗в великого б╗знесу чи малого? Чи, скаж╗мо, переважають т╗, хто займа╨ться торговими операц╗ями або виробництвом?
- Переважна б╗льш╗сть - крупн╗ та середн╗ п╗дпри╨мц╗, як╗ вкладають ╗нвестиц╗©, мають виробництво або торговельний б╗знес.
- Зв╗сно, ризик╗в у ©хн╗й справ╗ не браку╨... Та чи зверталися до вас з приводу прогноз╗в ф╗нансового ринку? Чи робите ви взагал╗ так╗ реч╗?
- Прогноз ф╗нансових ризик╗в ц╗кавить здеб╗льшого людей багатих ╗ крупних фах╗вц╗в
у ц╗й галуз╗. Скаж╗мо, я консультую двох маклер╗в Лондонсько© б╗рж╗, представник╗в ╨вропейсько© аристократ╗© ╗ деяких член╗в корол╗вських с╗мей. ╡з ц╗лком зрозум╗лих причин, зв╗сно, я не можу назвати ©хн╗х ╗мен. Додам лише одне ≈ представник╗в Люксембурзько© правлячо© династ╗© я нещодавно попереджав про можлив╗ ф╗нансов╗ скандали у зв'язку з╗ сприянням в уникненн╗ оподаткування американських компан╗й (╗нформац╗я про цей скандал пройшла минулого тижня по вс╗х центральних ЗМ╡ св╗ту ≈ прим. ред.). Вони вир╗шили не прислухатися...
- Дайте к╗лька, так би мовити, загальних порад. До чого потр╗бно бути готовим особливо б╗знесменам?
- Я впевнений, що жодна Под╗я, жодна Зустр╗ч в мо╨му житт╗ не в╗дбулися випадково. Тож вважаю, що радити, як потр╗бно чинити у важких ситуац╗ях, скаж╗мо, при переговорах з непри╨мними або на перший погляд при╨мними людьми ≈ назагал важко. Все залежить в╗д конкретно© ситуац╗©. Треба розбиратися у деталях...
- Якими якостями повинна волод╗ти людина, щоб стати усп╗шним б╗знесменом?
- Насамперед - розум, наполеглив╗сть ╗ порядн╗сть.
Повний текст ╗нтерв'ю з провидцем ╗ дан╗, як╗ допоможуть ╗з ним зв'язатися, читайте у ⌠RIA плюс■ ╧31 в╗д 30 липня.
Його народження передбачила провидиця
Ясновидець ╗ мед╗ум Володимир Яремчук нин╗ живе в Н╗меччин╗. Але його незвичайна ╗стор╗я почалася в Укра©н╗, в 30-т╗ роки ХХ ст.
У д╗дуся ╗ бабус╗ пана Яремчука вс╗ д╗ти помирали при народженн╗, ╗ вони вже знев╗рилися завести дитину. Одного разу в будинок постукала ж╗нка, попросила напитися. Господиня впустила ©©, напо©ла ╗ нагодувала. Гостя поц╗кавилася, чому такий смуток видно в очах ж╗нки. Та ╗ розпов╗ла про свою б╗ду. Мандр╗вниця в╗дпов╗ла: ╚Саме тому я тут. Народжуй, д╗вчинко, не б╗йся. Бог з тобою. Якщо перв╗сток буде чолов╗чо© стат╗, назви його Адам, якщо д╗вчинка - ╙ва. Д╗ти будуть жив╗-здоров╗. Але запам'ятай, що тв╗й старший онук належить Богу ╗ ти повинна обов'язково назвати його Володимир╩. Тож 1 березня 1936 р. у с. Б╗логородка Хмельницько© област╗ на св╗т з'явився хлопчик Адам. В╗н вижив. У селищ╗ неподал╗к Краснодону 8 березня 1962 р. народився син Адама Володимир. Коли йому виповнилося в╗с╗м рок╗в, с╗м'я пере©хала до Криму. Хлопець зак╗нчив школу, п╗шов до арм╗©, пот╗м поступив в Рязанське пов╗тряно-десантне училище. ГОЛОС повел╗в йому кинути навчання. П╗зн╗ше юнак вивчився на масажиста, працював в одному з панс╗онат╗в Криму. Молодий чолов╗к пост╗йно в╗дчував, як чиясь Рука немов направля╨ його, веде┘ У 1999 р. в╗н пере©хав до Берл╗на. У 2003 р. Вищ╗ Сили пов╗домили Володимиров╗, що його призначення - допомагати людям. ╡з 7 с╗чня 2004 р. у стан╗ Трансу в╗н почав прочитувати з глибин Всесв╗ту ╗нформац╗ю про под╗© минулого, сучасне ╗ майбутн╨. Яремчук за дек╗лька м╗сяц╗в ╚побачив╩ страшну катастрофу, яку викликало цунам╗ в П╗вденно-сх╗дн╗й Аз╗© у 2004 р. Принцесу Стефан╗ Гр╗мальд╗ з Монако пан Яремчук попередив про загрожуючу ©й небезпеку п╗д час автогонок ╚Формула-1╩ в Монте-Карло. ╚Сигнал╩ прийняли ╗ об╗йшлося без жертв. Напередодн╗ першого за©зду ╚Формули-1╩ в Мельбурн╗ пан Володимир сказав, що гонщик М╗хаель Шумахер потрапить в авар╗ю. Через два тижн╗ пророцтво, опубл╗коване в одн╗й з н╗мецьких газет, збулося. Останн╗м часом Володимир Яремчук допомага╨ правоохоронцям у розсл╗дуванн╗ злочин╗в. Так, у 2004 р. в╗н в╗дправив до пол╗ц╗© факс у справ╗ зниклого хлопчика з Х╗пстедта. ╡нформац╗я п╗дтвердилася. Яремчук також надав пол╗ц╗© Магдебурга зведення у справ╗ про пограбування ╗нкасаторсько© машини, допом╗г знайти вбивцю новонароджено© д╗вчинки.
Я знаю, что явится новый Спаситель. Из Черного моря, с татарского Крыма. Приходит к французам Великий главарь. Нострадамус "ЦЕНТУРИИ"

Перейти на