Deutsch

Воссоединение с детьми 14

05.05.13 17:06
Re: Воссоединение с детьми 14

Olja_luda прохожий
в ответ olggaa 10.01.13 11:07
Девочки. подскажите пожалуйста ..кроме разрешения отца на вывоз несовершеннолетнего в Германию... есть необходимость предоставлять нотариальное разрешение ребенка на его согласие на выезд с матерью в Германию?
Вот образец этого заявления...правда на Украинском языке...поскольку я открыла отдельную ветку по украине...но меня девочки попросили продолжать здесь ...начатую тему.
КОМПЕТЕНТНИМ ОРГАНАМ ЗА НАЛЕЖНІСТЮ
ТИМ, КОГО ЦЕ СТОСУЄТЬСЯ
гр. ХХХХХХ БОГДАНА ІГОРОВИЧА,
хх червня 1993 року народження,
що мешкаю за адресою:
м. хххх, вул. ххххх, буд. хх, кв. хх,
який діє за згодою батьків:
ХХХХХ хххх ПЕТРОВИЧА, 01.01.1969 р.н.
(паспорт хххх виданий 13.11.1998 року
ххххх РВ СМУ УМВС України в ххххх області,
ідентифікаційний номер - ххххх),
що мешкаю за адресою: с. ххххх,
вул. ххх, буд. ххх,
ххх району, ххххх області,
ххххх СВІТЛАНИ ВАСИЛІВНИ, 16.06.1973 р.н.
(паспорт ххххх виданий 13.11.1998 року
Хххх РВ СМУ УМВС України в ххх області,
ідентифікаційний номер - хххх),
що мешкаю за адресою: м. ххх,
вул. хххх, буд. хх, кв. хх
ЗАЯВА
Я, хххх, даю згоду на виїзд з моєю матір’ю хххх СВІТЛАНОЮ ВАСИЛІВНОЮ із України на постійне місце проживання за кордон до країни ФЕДЕРАТИВНА РЕСПУБЛІКА НІМЕЧЧИНА.
П’ятого серпня дві тисячі восьмого року.
ПІДПИС:____________________(____________________________________________________)
Ми, хххххх ПЕТРОВИЧ та ххх ВАСИЛІВНА, цією заявою заявляємо, що неповнолітній заявник - хххх БОГДАН ІГОРОВИЧ є нашим сином.
П’ятого серпня дві тисячі восьмого року.
ПІДПИС:____________________(____________________________________________________)
«05» серпня 2008 року я, хххх., – приватний нотаріус хххх районного нотаріального округу засвiдчую справжнiсть пiдпису гр. хххх БОГДАНА ІГОРОВИЧА, 11.06.1993 р.н., який діє за згодою батьків гр. хххх ПЕТРОВИЧА, гр. хххх СВІТЛАНИ ВАСИЛІВНИ, який зроблено у моїй присутностi.
Особу гр. хххх Б.І., який пiдписав документ, і гр. ххх І.П. гр. ххх С.В., встановлено, повноваження останніх перевірено.
Засвідчую справжність підписів гр. ххх І.П., гр. ххх С.В..
Зареєстровано в реєстрi за № _____________
Стягнуто плату – згідно ст. 31 Закону України “Про нотаріат”.
Приватний нотаріус

Перейти на