русский

Война.

08.06.22 15:35
Re: Война.

lenock патриот
lenock
in Antwort Hryu 08.06.22 14:49

Прекрасно, что вы владеете украинским.

Денисова ни в каком вранье не признавалась.

А вы можете перевести статью своим коллегам , которые тут цитируют выдержки из российских вруСМИ, которые как обычно сбрехали.

Начинайте переводить отсюда :

Щодо сексуального насильства: «Згодна, що іноді лексика була дуже жорстка, але я використовувала її так, як було запропоновано самими потерпілими»

Ще один закид, який лунав від «слуг» на вашу адресу – щодо відкритого листа, який нещодавно представники медійної сфери написали до вас. З проханням звернути увагу на те, яка лексика вами використовується при описі сексуальних злочинів росіян проти українців.

Коли я побачила це звернення в ЗМІ, то запропонувала зустрітися всім, хто хотів, зі мною особисто і переговорити. Розмова відбулася – хтось долучився напряму, хтось – онлайн.

Я доводила – і медійники зі мою погодились – чому потрібно говорити про воєнні злочини. Тому що, коли я, наприклад, виступала в парламенті Італії на комітеті міжнародних справ, почула і побачила таку втому від України, розумієте? Я розповідала про страшні речі для того, щоб їх якось підштовхнути, аби приймали рішення, які потрібні Україні і українському народу. Там (в Італії. - С.К.) є така партія «П’ять зірок», яка була проти надання нам зброї, але після мого виступу одна із керівників партії висловила підтримку Україні, сказала, що вони будуть підтримувати в тому числі надання зброї.

Медійникам я розповіла слово в слово те, що передали мені психологи, які працювали на лінії психологічної підтримки UNІСEF, яка вже завершила свою роботу - 15-го травня був останній день. Я передала все, що хотіли заявники, сказати суспільству і світу; щоб вороги, Російська Федерація, були покарані. Так, тоді ця лексика була дуже жорстока, ми обговорили це (з медійниками. - С.К.), я сказала, що, дійсно, може, я перебільшила. Але я намагалася цим досягнути мети переконати світ, щоб була надана зброя і тиск (на Росію. - С.К.). Я зустрічалася з Прамілою Паттен, яка є спеціальним представником генерального секретаря ООН щодо сексуального насильства у конфліктах - ми працюємо за протоколами ООН і чітко за резолюціями ПАРЄ, Ради з прав людини ООН, де чітко сказано, що таке сексуальне насильство.

Воно сьогодні системно, постійно і в особливій жорстокості застосовується, це - тактика війни РФ.

Щоб довести, що це відбувається системно, повсюдно і з жорстокістю, потрібно було наводити такі факти.

Закид медійників полягав не у тому, щоб не говорити про сексуальні злочини. А у тому, як говорити. Яку лексику використовувати.

Я згодна, що іноді лексика була дуже жорстка, але я використовувала її так, як було запропоновано самими потерпілими. Зроблено, що зроблено. Все є в резолюціях. Підтверджено, що сексуальне насильство є, тепер слідчим потрібно це довести. Той спеціальний представник щодо сексуального насильства у конфліктах, з якою я зустрічалася, коли вона приїжджала в Україну і приходила в Офіс, запропонувала, на базі нашого Офісу Уповноваженого і регіональних представництв зробити таку платформу - навчити людей, психологів та юристів, провести величезну інформаційну кампанію, щоб довести до людей, які є жертвами такого насильства, що безпечно дати свідчення можна саме в такому Офісі. Але, думаю, може, вже хтось інший буде це робити.

"Отпускайте идиотов и клоунов из своей жизни. Цирк должен гастролировать"

Sprung zu