Login
Крымский референдум. Вопросы и прогнозы.
11858 просмотров
Перейти к просмотру всей ветки
in Antwort basow 11.03.14 20:28
Чуєш, пане Яценюк, шо ти бліна за індюк? Сильно хочешь ти в Європу? То іди, цілуй їм жопу. В Києві народ підняв, славне місто взяв засрав. "Беркут - ворог, Яник - вбивця!"- це твоє кричало рильце. Ти ж пухнастий і біленький - шмигнув в кріслечко тепленьке. Беркут зник, Вітько пропав. То вже Яцик ликував.Тут откуда не возьмись Путін з військом появись. "Все, хана, на нас напали!"- морди злякані кричали. Всі бігом в воєнкомат :" Дайте мені автомаааат! Підем ми кацапів гнати, щоб не сміли наше брати!" Ну, а хитрий Яценюк павутину, як павук, До Європи виплітає і вже гроші получає: "Хайсобі дурні стріляють, вони нам не заважають. Тут би бабки поділить, за бугор скоріш свалить. Хто ти? Шо ти? Де
ти взявся? Сам себе собой обрався! І країну не спитав, договір вже підписав. Дорогенький, цей кредит повертатиме ТВІЙ рід. Особисто підписав? То СОБІ кредит ти брав. Не за це мої діди воювали й полягли, Щоб я німцям сраки мила та європі морди брила! Тягнибок - фашист гестапо, лижі навострив на запад. Очі, наче у бика, теж заробить тумака. Про Клічка я вже мовчу, бо їй Богу закричу. Це ж таке продажне стерво. Захотілось йому в Евро...Як за нього вболівали, ми ж ночей не досипали, Бокс дивились дорання... А воно така свиня! Ну який з нього політик? Недобитий паралітик. З ринга кишнули давно- в Раду потекло гомно. Гнать усіх їх в шию вон!!! Де там наш святий ОМОН?! ПІДНІМАЙСЯ УКРАЇНА,
ПІДНІМАЙСЯ НЕНЬКО МИЛА! НАС З ГІМНОМ ЗМІШАТЬ ХОТЯТЬ ІЄВРОПІ ВСІХ ПРОДАТЬ. НЕ МОВЧАТИМЕМО ЛЮДИ, ПІДНІМАЄМОСЬ ЗІ ВСЮДИ БРАТ ЗА БРАТА,КРОВ ЗА КРОВ, БО ОБДУРЯТЬ ГАДИ ЗНОВ