русский
Germany.ruForen → Архив Досок→ Diskussionsclub

Как спасти?

30.10.08 08:01
Re: Как спасти?

балта коренной житель
in Antwort ноль 29.10.08 23:50
Мой ответ прост. Штурмовать судно. Если погибнут люди, так они знали на что шли. Только полный идиот может отправить корабль с оружием через воды где беснуют пираты без охраны. Наверняка и команде за такое дело отбашляли немерянно, а теперь когда "приплыли", родственники бегают у власти денег просят на выкуп. думать надо было раньше. Во французы освободили своих и ничего, никого не взорвали
http://www.umoloda.kiev.ua/number/1247/186/44203/
В ответ на:
П╗дставою для натхненно© промови Саркоз╗, виголошено© в ╙лисейському палац╗, стала усп╗шна операц╗я французького спецназу, в ход╗ яко© вдалося вив╗льнити з п╗ратського полону двох громадян Франц╗©. Яхту ╚Карре д▓Ас╩ та двох ©© пасажир╗в, Жана√╡ва та Бернадет Деланн, п╗рати захопили 2 вересня, вимагаючи за них викуп у розм╗р╗ м╗льйона долар╗в. А в н╗ч на 16 вересня близько тридцяти спецназ╗вц╗в зв╗льнили яхту ╗ полонених, убивши при цьому одного з п╗рат╗в ╗ захопивши ш╗стьох у полон. Допомогу в проведенн╗ операц╗© надали Н╗меччина та Малайз╗я.
Це вже друга операц╗я, усп╗шно проведена Франц╗╨ю проти сомал╗йських фл╗бусть╨р╗в ≈ у кв╗тн╗ таким же чином були зв╗льнен╗ тридцятеро член╗в ек╗пажу кру©зного судна ╚Ле Понан╩. Однак це не надто налякало п╗рат╗в. Минуло© суботи вони намагалися захопити французький риболовецький траулер ╚Дреннек╩, який проводив вилов тунця на в╗дстан╗ 700 к╗лометр╗в в╗д берега. Оск╗льки ран╗ше так далеко в море п╗рати не заходили, експерти зробили висновок, що техн╗чн╗ характеристики ©хн╗х суден значно покращилися.

Sprung zu