Deutsch

Финансовый кризис в США & оппозиция Беларуси

06.10.08 16:51
Re: Финансовый кризис в США & оппозиция Беларуси

svetlana_radzivi постоялец
Куды Вы глядзелi? Я ж Вам дала спасылку у сваiм паведамленнi на " Народную Волю"!! Яшчэ раз асабiста для Вас яе паутараю( бачыце, як клапачуся, каб Вы атрымалi альтэрнатыуныя меркаваннi):
http://www.nv-online.info
Я нават яе Вам разгарну! Там у верхнiм куточку злева змешчана iнфармацыя, як падпiсацца на друкаваны варыянт газеты. Нiякiх складанасцяу! Можа, толькi акрамя таго выпадку, што Вы, мабыць, за мяжой знаходзiцеся! Тады чытайце электронную версiю.
А наогул - хто шукае, той знаходзiць...
В ответ на:
Падп╗ска
ПАДП╡ШЫЦЕСЯ!
⌠Народная воля■ -- у Вашых руках!
Вы маеце магчымасць атрымл╗ваць кожны нумар ⌠Народнай вол╗■ прама ╒ рук╗. Для гэтага Вам тольк╗ трэба тэрм╗нова зав╗таць у любы ф╗л╗ял ⌠Беларусбанка■ альбо ╒ любое паштовае аддзяленне ╗ запо╒н╗ць бланк, узор якога мы змяшчаем на веб-сайце спецыяльна для вас. М╗нчане могуць аператы╒на зраб╗ць перадаплату таксама праз рэдакцыйны оф╗с (М╗нск, вул.Энгельса, 34а) альбо пазван╗ць па тэлефонах: 328-63-93 ц╗ 328-68-71. Пасля званка да Вас прыйдуць нашы валанцёры са свежым╗ нумарам╗ газеты ╗ дапамогуць аформ╗ць перадаплату за любы тэрм╗н. Кал╗ Вам не ╒далося пазнаём╗цца з папярэдн╗м╗ нумарам╗, рэдакцыя па Вашай просьбе можа ╗х даслаць. Па ╒згодненасц╗ з Вам╗ валанцёры могуць даста╒ляць свежыя нумары ╒ Вашу як паштовую скрынку, так ╗ асаб╗ста ╒ рук╗.
Дарэчы, ужо можна перал╗чваць грошы ╗ за любы тэрм╗н другога па╒годдзя.
Нягледзячы на экстрэмальныя ╒мовы выдання газеты, тарыфы па перадаплаце ранейшыя: на месяц -- 9500 рублё╒ для ╗ндыв╗дуальных чытачо╒ ╗ 15.000 рублё╒ для арган╗зацый, прадпрыемства╒, устано╒, ф╗рм. За╒важым: пакольк╗ кошт газеты пры рэал╗зацы╗ ╒ розн╗цу (у оф╗се рэдакцы╗ па адрасе: М╗нск, вул.Энгельса, 34а) з новага года павыс╗╒ся, то выгадна раб╗ць перадаплату, з тым каб газета даста╒лялася дахаты.
Банка╒ск╗я рэкв╗з╗ты ⌠Народнай вол╗■ так╗я:
УП ⌠Народная воля■: р/р 3012006535014, ААТ ⌠Пр╗орбанк■, ЦБП 113, код 749, УНН 100961759.
Вымушаны звярнуць увагу на тое, што перасылаць у рэдакцыю трэба не толькi копiю плацежнага дакумента, але i запо╒неную АБАНЕНЦКУЮ КАРТКУ, узор якой змяшчаем на веб-сайце.
Зно╒ жа: запа╒няйце выразна, пажадана друкаваным╗ л╗тарам╗. Разумеем: для тых, хто раб╗ць гэта будзе ╒першыню, не вельм╗ прыемная рэч. Але, каб Вы своечасова атрымл╗вал╗ газету, мы вымушаны звяртацца з такой просьбай.
Вы -- з ⌠Народнай воляй■,
⌠Народная воля■ -- з Вам╗!

Перейти на