Deutsch

Апостиль

08.02.11 20:45
Re: Апостиль

awk0209 старожил
В ответ на:
в заяве как писать? По украински?

Там где в скобках обозначено (українською мовою) по-украински, там где обозначено (латиницею) - латиницей, имя пишите так как хочется и прикладывайте Ваше "письмове прохання".
В ответ на:
А у вас ненайдётся, случайненько, такого прошения

У меня нет, но оно наверняка есть в вашей голове: "Відділення Посольства України у ФРН, Консульський відділ, Заява, У зв'язку з (тем-то и тем-то - уважительная причина - придумываем сами) прошу при оформленні паспорта громадянина України для виїзду за кордон для мого сина Олександра вписати його ім'я в паспорт латиницею в наступному написанні: ALEXANDER. Дата, Подпись.
В ответ на:
А как вы думаете, через сколько месяцев после подачи анкеты на паспорт моему сыну, этот паспорт ему сделают?

Никак не думаю. Не умею.
В ответ на:
2.19. Термін оформлення паспорта не може перевищувати одного місяця з дня подання заяви-анкети та сплати консульського збору (державного мита). Термінове - до 10 робочих днів - оформлення паспорта здійснюється за заявами громадян у разі наявності технічної можливості. В разі необхідності здійснення запитів до компетентних органів, термін оформлення паспорта подовжується на термін, необхідний для отримання відповіді компетентних органів України, але не може перевищувати три місяці. Термін оформлення паспорта у звичайному та терміновому порядку встановлюється розпорядчим документом по установі, яким запроваджуються в дію тарифи консульського збору.

Перейти на