Deutsch

Класс фюрершайна?

21.10.09 09:53
Re: Класс фюрершайна?

BLUE CURACAO постоялец
BLUE CURACAO
в ответ hpa_kt 20.10.09 07:57

В ответ на:
Шо цэ за категория такая "С"? хде её дают?

Зг╗дно постанови Каб╗нету м╗н╗стр╗в Укра©на ╧ 511 в╗д 20.05.2009 р., тепер для зд╗йснення процедури обм╗ну вод╗йських посв╗дчень старого зразка на нов╗, власнику посв╗дчення не потр╗бно в обов▓язковому порядку надавати картку вод╗я в органи ДА╡.
Тепер зам╗сть цього необх╗дно пред▓явити дов╗дку, що п╗дтверджу╨ факт отримання прав у в╗дпов╗дному в╗дд╗л╗ МРЕВ, тобто зв╗дти, де власне ╗ були отриман╗ права. Хоча така процедура також не т╗шить деяких, що отримували посв╗дчення у одному рег╗он╗, а проживають на даний час у ╗ншому.
Фактично, для б╗льшост╗ власник╗в прав на керування автотранспортними засобами, процедура зам╗ни вод╗йського посв╗дчення стала прост╗шою ╗ доступн╗шою. Адже ран╗ше, при втрат╗ картки вод╗я або при ©© в╗дсутност╗, зам╗на ╚коринки╩ перетворювалася на примусове складання ╗спит╗в МРЕВ ДА╞. спростилася, оск╗льки ран╗ше багато укра©нських вод╗©в стикалися з проблемою втрати картки вод╗я, без яко© дана, здавалося б, нешк╗длива операц╗я оберталася складанням ╗спит╗в в МРЕВ ДА╡. Якщо ж ╗спит не вда╨ться здати, то зам╗на посв╗дчення буда, взагал╗, не можливою!
Хочеться спод╗ватись, що постанова буде кроком на зустр╗ч для вод╗©в, а не для подальшого розкв╗ту корупц╗© та хабарництва.

Перейти на