Вход на сайт
Мартрыця
136
NEW 27.12.03 18:55
Последний раз изменено 27.12.03 18:55 (samus)
Украинский вариант...
Нэ знаю... було вже, чы нэ було...
<=========== файл.
С Новым Годом ! http://www.jacquielawson.com/viewcard.asp?pv=XS00EN

<=========== файл.
Герої не вмирають.: http://www.youtube.com/watch?v=sINSTpBmCLo
NEW 27.12.03 19:26
в ответ _Ted_ 27.12.03 19:15
Ну как же, как же... МорфеУС...
наш родной, украинский негр. Не признал?

NEW 27.12.03 19:48
в ответ Triniti 27.12.03 19:37
Зато румянец какой !!!! 
И не скажешь, что вдали от солнца жить приходиться... в непонятно где находящемся городе Сионе 

NEW 27.12.03 20:27
в ответ samus 27.12.03 18:55
а вот российский вариант 
труд из обезьяны сделал,уставшую обезьяну

труд из обезьяны сделал,уставшую обезьяну
Волк слабее льва и тигра, но в цирке он не выступает.
NEW 27.12.03 22:07
в ответ kleine hexe 27.12.03 22:03
очень не хотелось простынячить,но придется:(
МАТРИЦЯ
(для тих, хто бачив фЁльм)
Н╨о √ дурний неофашист у якого амнезЁя, дежа-вю та хвороба паркЁнсона. Вважа╨ себе суперм╨ном, носить довжелезний плащ Ё постЁйно зада╨ ЁдЁотскЁ питання
Морфей √ наркоман зЁ стажем, лисий н╨гр, що прийняв БуддЁзм Ё також носить довгий шкЁряний плащ. Вчився у МосквЁ, тому непогано розмовля╨ по-русськи
ТринЁтЁ √ коханка Н╨о
Агенти √ кацапськЁ санЁтари, перевдягненЁ божевЁльними
РЁган √ кацапський разв╨дчЁк Ё зрадник. Носить бородку а-ля Депеш Мод Ё мнить себе фЁлософом
Огакул √ стара ╨врейка з Одеси
Також наркомани, водЁ© грузовикЁв, голоси, божевЁльнЁ дЁти та ЁншЁ.
ЕпЁграф:
Imagine, there is no spoon
(Де ложка, блядь?!)
Частина Перша. ТЁпа р╨альний мЁр
Сцена Перша
На сценЁ неприбрана кЁмната, посеред яко© сто©ть компьютер, по якому чатиться Н╨о. Раптом екран почина╨ блимати Ё до терминалу вламу╨ться бридка рожа Морфея.
Н╨о: Ой!
Морфей: Шукай дЁвку з зайчиком на срацЁ.
Н╨о: Ти хто?
Морфей: Хочеш знати правду?
Н╨о: Шо-о?
Морфей: Питаю: Хочеш знати правду?
Н╨о: Яку?
Морфей: Тьху! (вЁдключа╨ться)
У дверЁ дзвонять
Н╨о: Хочу!┘ тобто, Хто там?
Наркомани: Це ми. ╙?
Н╨о шарка╨ до дверей Ё вЁдчиня╨ ©х. Наркомани бачать компьютер Ё випадають на Ёзм╨ну
Наркомани: (тремтячим голосом) Давай!
Н╨о: Бабки гд╨?
Наркомани: (озираючись на телевЁзор) На┘
Н╨о: На┘
Наркомани: Дьорн╨ш?
Н╨о: ╡дьом┘
Сцена Друга (дуже коротка)
Дискотека. УсЁ дурнЁ чи пьянЁ. КрЁзь товпу бЁгають санЁтари Ё ловлять якусь дЁвку. ДЁвка видира╨ться, пиздить усе довкола та верещить: ⌠Агенти, агенти!■. ПерЁодично вона стриба╨ та дрига ногами. СанЁтари ловлять ©© та колять у сраку шприцем. В цю мить Н╨о помЁча╨ на нЁй намальованого крейдою а-ля плейбой зайчика.
Сцена Третя
Н╨о прокида╨ться у божевЁльному домЁ. На ньому намотане простирадло на манер кацапсько© смЁрЁт╨льно© рубашки
Н╨о: (намагаючись випростати руки Ё дЁстатися сигарет) От... хуйня!
Входять санЁтари
Н╨о: Ага, агенти, блядь! (З цими словами вЁн таки витягу╨ праву руку та показу╨ санЁтарам американський фак)
Агенти: Ну шо, проснувся, блядь? СЁчас ми зробим процидурку. Любиш процидурку? Мням, мням :) Якщо ти вважа╨ш шо ти крутий, то ми тобЁ скажемо: ти √ падло! Ми санЁтари, ми √ чистимо заразу. А зараза √ це ти. (З цими словами санЁтари пиздять Н╨о по печЁнцЁ та засовують йому до заду гнуту столову ложку) Уяви √ нема╨ нЁяко© ложки. (СанЁтари регочуть та залишають палату).
Н╨о: (виймаючи з заду ложку) Десь я вже чув таке┘ про конхвету┘
Сцена Четверта
Блатхата Морфея. На ковдрЁ лежить обдовбана ТринЁтЁ та ще декЁлька всмерть п▓яних кацапЁв. Один з них сидить перед древнЁм телевЁзором Ё дивиться на зеленуватий ╚снЁг╩. Входить Н╨о. ТрЁнЁтЁ почина╨ блювати.
Н╨о: Шо тут?
Морфей: Добро пожаловать у р╨альний мЁр!
ТрЁнЁтЁ: Буе-еее╨╨╨....
Морфей дЁста╨ з-пЁд плаща рЁзнокольоровЁ колеса Ё протягу╨ ©х Н╨о
Морфей: ВЁзьмеш червоне √ буд╨шь кльовим парн╨м, пЁдсядеш на тож╨, шо Ё ми. ВЁзмеш син╨ √ будеш лохом конкр╨тним, бо то крейда.
ТрЁнЁтЁ: Буе-еееааааа....
Н╨о тягне руку спочатку до червоного, потЁм до синього, потЁм знову до червного. На лобЁ в нього видно тяжку роботу мислЁ. Наважившись, вЁн таке бере червоне колесо Ё ©сть його.
Морфей: (Протягуючи Н╨о пляшку портвейну) На, запий
ТрЁнЁтЁ: Бууууууе-еее╨╨╨....
Н╨о: (Розплющуючи очЁ Ё дуже голосно) Я знаю Кунг-Фу!
З цими словами вЁн почина╨ молотити меблЁ, п▓яних кацапЁв та Ёнший хлам, що розкиданий по комнатЁ
ТрЁнЁтЁ: Шо вЁн робить?
Морфей: (дивиться на зелений снЁг) ВЁн руха╨ться!
ТрЁнЁтЁ: Не так швидко! Буе-еее╨╨╨....
Н╨о продовжу╨ молотити повЁтря, подекуди влучаючи у стЁни. В таких випадках вЁн кричить ╚Хе!╩ Ё пиздить ногами пр╨пятствЁя. ОчЁ його заплющенЁ, рот усмЁхнений. З усього видно, що Н╨о дуже гарно.
Сцена П▓ята
Н╨о прокида╨ться з дикого бодуна. ВЁн увесь в синцях та садинах. Навколо лежить попизжена м╨б╨ль, якЁсь кастрюлЁ та штук сорок зкрючених дугою ложок. Поруч Ёз Н╨о хропе Морфей. Посеред кЁмнати мичить ТрЁнЁтЁ. ВЁд цього мичання Ё розлЁпля очЁ Н╨о.
Н╨о: (хрипко) Хто тут?...
Морфей: (не прокидаючись) Хочеш знати правду?
Н╨о: Н╨╨...
Морфей: То знай, тут ти.
Н╨о: Хто я?
ТрЁнЁтЁ: (показуючи навколо) Ти робив Кунг-Фу
Н╨о обводить кЁмнату поглядом. ПотЁм тихенько витяга╨ з кишенЁ Морфея мобЁльного телефона Ё тремтячими руками почина╨ щос набирати. Морфей прокида╨ться.
Морфей: (до Н╨о) От я щяз комусь! ВЁддай трубу..
Н╨о: (набравши таки шось, дико оре в мобЁлу) ЗАБ╙Р╡Т╙ М╙НЯ ОТСЮДА!!! АА-А!
На столЁ дзвонить старовинний телефон. Морфей пЁдходить до нього.
Морфей: (дивлячись на Н╨о) Дозвонився? (знЁмаючи трубу) Ну, ⌠Алльо!■
Н╨о зЁ страхом вЁдкида╨ мобЁлу.
Морфей: (з участю) ТобЁ мабуть треба до Огакула...
Н╨о: Хто такий Оракул?
Морфей: Хочеш знати правду? Ой н╨, мовчи. ПотЁм побачиш. ВЁн зна╨, що живе у МатрицЁ. ВЁн вЁдчЁва╨ Матрицю. ВЁн навчить тебе, як зламати Матрицю.
Н╨о: А поч╨му я долж╨н ╨йо ломать? ╡ нахуя?
ТрЁнЁтЁ: Бо ти мудак!
Н╨о: (помЁчаючи себе у дзеркалЁ) ╡ чого я лисий?!
Сцена Шоста, де Н╨о вчиться лЁтати
Морфей: (до Н╨о) Це ЁмЁтатор. Навколо тебе √ штучна реальнЁсть. В нЁй ти самЁ правила, що дЁють в МатрицЁ. На деяки ти можеш спиратися, деякЁ можна зламати.
Н╨о: А как я узнаю, шо можна ломати?
Морфей: (стоячи вже на даху височенного будинку поруч Ёз Н╨о) Пизданеш Ё узна╨шь.
Н╨о: (радЁсно) Правду?
Морфей: (хитро) Ага. Стрибай.
Н╨о заплющу╨ одне око Ё пЁдозрЁло дивиться на негра
Н╨о: ╡ на хуя?
Морфей: ПЁзна╨ш правду! Л╨тЁ, да?
Морфей штовха╨ Н╨о з даху.
Н╨о: (хаотично вимахуючи руками) Оооо-ой бля-а-а-ааа!...
Морфей: (красиво кружляючи навколо Н╨о) Л╨тЁ, а не ⌠бля■!
Н╨о: Бля-а-а-ааа!...
На останнЁй нотЁ вЁн гупа╨ться об асфальт як мЁшок гЁвна Ё плющиться мов дЁсне╨вський зайчик. Над асфальтом стирчать лише очЁ, якими Н╨о дикувато озира╨ться. Поруч плавно, неначе картонна рак╨та у фантастичних фЁльмах, приземля╨ться Морфей.
Морфей: БЁлЁ не вмЁють лЁтати...
Н╨о: (спльовуючи зуби) От саразф я вфтану, то ти фука, ляжеф
Н╨о вЁльною рукою вЁдшкрябу╨ вЁд асфальту спочатку жопу, потЁм говову Ё перевера╨ться на бЁк. ЗЁ звуком пробки шампанського вЁн ширша╨, набуваючи нормально© форми Ё пЁднЁма╨ться. На поясЁ Морфея верещить п╨йджер.
Морфей: (перебираючи рЁзноманЁтний хлам, шо навЁшано у нього пЁд плащем) Час Ёти.
Н╨о хрома╨ за Морфе╨м харкаючи кровью та ширя╨ у повЁтря ногою намагаючись попасти негру в спину.
Частина Друга. МатрЁца
По-за Сценою
КабЁн╨т главврача. На столЁ сто©ть тарЁлка борщу, поруч з якою сидить РЁган, та табличка "СмЁт", вЁдповЁдно зЁ СмЁтом. РЁган судорожно ©сть. У СмЁта у вухо всуното кусок дроту вЁд телефону, який вЁн постЁйно теребить. В руцЁ в ньохо мухобойка, якою вЁн час вЁд часу пиздить по столу.
СмЁт: Так от, нас цЁкавить, хто пре у лЁкарнЁ колеса?
РЁган: Ам-гум┘ Скоко? ПлатЁшь скоко?
СмЁт: (намагаючи тримати себе, але з металом у голосЁ) Хто дЁл╨р?
РЁган: (закату╨ очЁ Ё огидно плямка╨) У м╨ня ╨сть сво© Ёнт╨реси - тар╨лка борща каждий д╨нь Ё дЁмедрол!
СмЁт: Добре, тарЁлка Ё ампула┘Ё ложка в день!
РЁган: Три!
СмЁт: ДвЁ! ДвЁ ампули дЁмедрола на вечЁр Ё Ёмя!
РЁган: (шипить) Морф-ффей! Це вЁн, клятий нЁгер, навчив Н╨о кунг-фу, це вЁн зна╨ правду, але (почина╨ плакати) нЁ-ЁЁЁкому не-е ка-аажжее-еее┘.
СмЁт: (тиркаючи вухо з дротом) А зара пош╨л нахуй, бо нЁчо не получЁшь.
СмЁт хуярить мухобойкою по головЁ РЁгана. РЁган переста╨ хлюпати, тихенько пиздЁть зЁ столу ложку Ё тихенько рачку╨ у дверЁ.
Сцена Перша
ЗасмЁчена квартира старо© ╨врейки на призьвисько Огакул. Прямо на пЁдлозЁ сидять дебЁльнЁ дЁтки, що граються здебЁльного алюмЁнЁ╨вими ложками. Входять Морфей та Н╨о.Останнього тЁпа╨ та сЁпа╨ у рЁзнЁ боки. Рухи в нього поривчастЁ, очЁ блищать, пальцЁ тремтять.
Морфей: (намагаючись обнять ╨врейку) Ом-мане Падре Хум!
Огакул: (дивлячись на Н╨о) Хаге КгЁша, синку. А хто цей мудак?
Морфей: (огидно кривляючись) ВЁн хоче знати пГ'авду
Огакул: (знову дивлячись на Н╨о) Ну Ё шо ето с табой? Ти двЁга╨шься такЁ как Агент!
Н╨о: (тЁпа╨ться) Я... угк┘ знаю... укг┘ Кунг! Хву!..
Огакул: ВЁжу. Но ти полюбЁш ту, шо умегла, а она полюбЁт т╨бя. ╡ кто-то из вас умгет. ╡лЁ н╨ умгет┘. Но кто-то такЁ умг╨т.
Н╨о: (сЁпаючи головою) Кунг! Хву!
Огакул: (витягаючи шось з кишенЁ) Н╨т, божеж мой, от на - з▓©ж.
Н╨о не дивлячись жере, давиться, харка╨ слиною Ё знову жре. Поступово його попуска╨.
Н╨о: (дикувато озираючись) Гд╨ я?
Огакул: Ти в б╨зопасностЁ. Ти у дгуз╨й.
Н╨о: От спасЁбо, я краще пЁду
Н╨о виходить повз дебЁльних дЁтей, що вЁд нЁчого робити, мнуть ложки
Н╨о: (до Морфея, що чека╨ на нього в коридорЁ) Шо це за блядь?
Морфей: НЁчого не кажи. Я не хочу знати ту хуйню √ вЁн витягу╨ з-за пазухи старого замацаного телефона який почина╨ огидно дзвонити √ Ми повера╨мось.
Н╨о: Куди?
Морфей: Додому, у р╨альний мир!
Морфей знЁма╨ трубку Ё тЁ╨©ж митЁ з дверей вистрибують Агенти.
Н╨о: (радЁсно пЁдстрибуючи) Ага, Агенти, блядь!
Агенти: (крутячи Морфея) От ти, нЁггер, нам Ё потрЁбен. ╡дьом, нас жд╨т главврач!
Морфей: (з гордЁстю озираючись на Н╨о) Я дуже страшний!
Агенти: Ага. Як обЁзяна. Га-га-ггаааа! (регочуть)
Агенти пиздять обох ногами, рухаючись, як для наркоманЁв, невловимо швидко. На мить Н╨о охоплю╨ прозрЁння, вЁн вЁдчува╨ правду, але якась хуйня хряца╨ його в потилицю Ё розумЁння згаса╨.
Сцена Друга
В кЁмнату, де сидить ТрЁнЁтЁ Ё РЁган входить Н╨о. ВЁн у сраку п'яний. По пЁдлозЁ розкидано шприци, невеличкЁ червонЁ колеса та штук триста ложок.
Н╨о: (спЁва╨) "Па шир-рокай да-арр-роге, па СЁ-Ё-ЁбЁрррЁ з канво-о╨м!┘"
ТрЁнЁтЁ: Де Морфей?
Н╨о: (показуючи пальцЁ хрест-на-хрест) "АйПЁ мой дв╨стЁ сор-рок п'ять, я в айсЁк'ю хаачу оп'ять!┘"
РЁган: Де Морфей?!
Н╨о закату╨ очЁ, голосно гуде, та водить локтями, як паровоз.
ТрЁнЁтЁ: ОстаннЁй раз питаю, де Морфей?
Н╨о: (падаючи раком) ВЁн зна╨ правду, а я знаю кунг-фу-уу! - З останнЁми словами його нудить прямо на пЁдлогу, шприци та ложки
РЁган: (шепоче до ТрЁнЁтЁ) Морфея взяли Агенти! Н╨о - сука!
ТрЁнЁтЁ: (пЁдходить до Н╨о Ё кладе його голову собЁ на колЁна) Що сталося з Морфе╨м?
Н╨о: Збрроя! МенЁ потрЁбна зброя! Я стрЁляти хочу!
РЁган: Зроби йому клЁзму, бо помре
ТрЁнЁтЁ бере величезну клЁзму, та любовно су╨ ©© Н╨о у сраку. Н╨о, не помЁчаючи, хапа╨ найбЁльшу ложку шо поруч обома руками Ё почина╨ терти ©© бЁк об бетонну пЁдлогу. Коли лезо ста╨ наче бритва, Н╨о хова╨ ложку у штанЁ та прийма╨ться за Ёншу. РЁган з острахом дивиться на вже п'ятнадцяту заточку, шо робить хлопець, та тихенько задку╨.
Н╨о: А ну стояти, блядь!
РЁган: (хтиво намагаючись улибнуться) Что, ну чьто тако╨?
Н╨о кида╨ ложку в РЁгана, ложка влуча╨ тому у груди, де й залиша╨ться стирчати. На пЁдлогу щось капа з розбито© у карманЁ РЁгана ампули. Н╨о пЁдходить до тЁла, мака╨ палець у жижу та су╨ його до рота.
Н╨о: От бач, дЁмедрол! Ссучився, падлюка, я зразу запЁдозрив!
РЁган тихо осЁда╨ на пЁдлогу. Його пальцЁ судорожне шкребуть по пилюцЁ. Права лиша╨ слЁд дуже схожий на слово ⌠Матриця■, а лЁва √ ⌠Ми тут як блядськи батарейки■.
Сцена Третя
Знову кабЁнет главврача. До кабЁнету влЁта╨ Н╨о з клЁзмою у жопЁ. На стЁльцЁ тихо марить Морфей. Його очЁ заплющенЁ, руки зв▓язанЁ. Поруч копошаться лЁкарЁ.
Н╨о: Ага, то тут в вас штаб! √ голосно бздить, клЁзма випада╨ Ё на пЁдставлену долоню пада╨ невеличке червоне колесо, яке кунгфу©ст су╨ у рота негру.
Морфей плямка, миттю вирячу╨ очЁ Ё з голосним ╚чпок╩ зника╨. На стЁльцЁ лиша╨ться лише старий замацаний телефон.
СмЁт: Зараз ми тобЁ покажемо ╚Штаб╩!
Н╨о: Я знаю Кунг-Фу та вмЁю лЁтати!
З цими словами вЁн пиздить головного лЁкаря телефоном. Телефон дзвонить, лЁкар пада╨, ЁншЁ √ тЁкають.
Заключна Сцена
На ковдрЁ лежить обдовбана ТринЁтЁ та ще декЁлька всмерть п▓яних кацапЁв. Один з них сидить перед древнЁм телевЁзором Ё дивиться на зеленуватий ╚снЁг╩. Входить Н╨о. ТрЁнЁтЁ почина╨ блювати.
Н╨о: (вирячуючЁ очЁ) Ну нЁ хуя с╨бе!
Н╨о зрива╨ важку штору, за якою вЁдкрива╨ться замацане вЁкно Ё решЁтка. Вправним ударом голови вЁн б▓╨ скло, вирива╨ зубами грати та порина╨ у бездонну синю далечинь. З високого неба луна╨ ╚Я ЗНАЮ КУНГ-ФУ-Ууу!╩
Paul Zhdanov (paul.zhdanov@usa.net), серпень √ вересень 2000
Розповсюдження вЁльне, посилання на автора та ⌠подяку■ обов▓язковЁ.
Особлива подяка ╡вану Туруку за творчЁ Ёде© та натхнення не кинути розповЁдь пЁсля першого ж листа
Свой зад надо оставлять в прошлом.
(Пумба)
МАТРИЦЯ
(для тих, хто бачив фЁльм)
Н╨о √ дурний неофашист у якого амнезЁя, дежа-вю та хвороба паркЁнсона. Вважа╨ себе суперм╨ном, носить довжелезний плащ Ё постЁйно зада╨ ЁдЁотскЁ питання
Морфей √ наркоман зЁ стажем, лисий н╨гр, що прийняв БуддЁзм Ё також носить довгий шкЁряний плащ. Вчився у МосквЁ, тому непогано розмовля╨ по-русськи
ТринЁтЁ √ коханка Н╨о
Агенти √ кацапськЁ санЁтари, перевдягненЁ божевЁльними
РЁган √ кацапський разв╨дчЁк Ё зрадник. Носить бородку а-ля Депеш Мод Ё мнить себе фЁлософом
Огакул √ стара ╨врейка з Одеси
Також наркомани, водЁ© грузовикЁв, голоси, божевЁльнЁ дЁти та ЁншЁ.
ЕпЁграф:
Imagine, there is no spoon
(Де ложка, блядь?!)
Частина Перша. ТЁпа р╨альний мЁр
Сцена Перша
На сценЁ неприбрана кЁмната, посеред яко© сто©ть компьютер, по якому чатиться Н╨о. Раптом екран почина╨ блимати Ё до терминалу вламу╨ться бридка рожа Морфея.
Н╨о: Ой!
Морфей: Шукай дЁвку з зайчиком на срацЁ.
Н╨о: Ти хто?
Морфей: Хочеш знати правду?
Н╨о: Шо-о?
Морфей: Питаю: Хочеш знати правду?
Н╨о: Яку?
Морфей: Тьху! (вЁдключа╨ться)
У дверЁ дзвонять
Н╨о: Хочу!┘ тобто, Хто там?
Наркомани: Це ми. ╙?
Н╨о шарка╨ до дверей Ё вЁдчиня╨ ©х. Наркомани бачать компьютер Ё випадають на Ёзм╨ну
Наркомани: (тремтячим голосом) Давай!
Н╨о: Бабки гд╨?
Наркомани: (озираючись на телевЁзор) На┘
Н╨о: На┘
Наркомани: Дьорн╨ш?
Н╨о: ╡дьом┘
Сцена Друга (дуже коротка)
Дискотека. УсЁ дурнЁ чи пьянЁ. КрЁзь товпу бЁгають санЁтари Ё ловлять якусь дЁвку. ДЁвка видира╨ться, пиздить усе довкола та верещить: ⌠Агенти, агенти!■. ПерЁодично вона стриба╨ та дрига ногами. СанЁтари ловлять ©© та колять у сраку шприцем. В цю мить Н╨о помЁча╨ на нЁй намальованого крейдою а-ля плейбой зайчика.
Сцена Третя
Н╨о прокида╨ться у божевЁльному домЁ. На ньому намотане простирадло на манер кацапсько© смЁрЁт╨льно© рубашки
Н╨о: (намагаючись випростати руки Ё дЁстатися сигарет) От... хуйня!
Входять санЁтари
Н╨о: Ага, агенти, блядь! (З цими словами вЁн таки витягу╨ праву руку та показу╨ санЁтарам американський фак)
Агенти: Ну шо, проснувся, блядь? СЁчас ми зробим процидурку. Любиш процидурку? Мням, мням :) Якщо ти вважа╨ш шо ти крутий, то ми тобЁ скажемо: ти √ падло! Ми санЁтари, ми √ чистимо заразу. А зараза √ це ти. (З цими словами санЁтари пиздять Н╨о по печЁнцЁ та засовують йому до заду гнуту столову ложку) Уяви √ нема╨ нЁяко© ложки. (СанЁтари регочуть та залишають палату).
Н╨о: (виймаючи з заду ложку) Десь я вже чув таке┘ про конхвету┘
Сцена Четверта
Блатхата Морфея. На ковдрЁ лежить обдовбана ТринЁтЁ та ще декЁлька всмерть п▓яних кацапЁв. Один з них сидить перед древнЁм телевЁзором Ё дивиться на зеленуватий ╚снЁг╩. Входить Н╨о. ТрЁнЁтЁ почина╨ блювати.
Н╨о: Шо тут?
Морфей дЁста╨ з-пЁд плаща рЁзнокольоровЁ колеса Ё протягу╨ ©х Н╨о
Морфей: ВЁзьмеш червоне √ буд╨шь кльовим парн╨м, пЁдсядеш на тож╨, шо Ё ми. ВЁзмеш син╨ √ будеш лохом конкр╨тним, бо то крейда.
ТрЁнЁтЁ: Буе-еееааааа....
Н╨о тягне руку спочатку до червоного, потЁм до синього, потЁм знову до червного. На лобЁ в нього видно тяжку роботу мислЁ. Наважившись, вЁн таке бере червоне колесо Ё ©сть його.
Морфей: (Протягуючи Н╨о пляшку портвейну) На, запий
ТрЁнЁтЁ: Бууууууе-еее╨╨╨....
Н╨о: (Розплющуючи очЁ Ё дуже голосно) Я знаю Кунг-Фу!
З цими словами вЁн почина╨ молотити меблЁ, п▓яних кацапЁв та Ёнший хлам, що розкиданий по комнатЁ
ТрЁнЁтЁ: Шо вЁн робить?
Морфей: (дивиться на зелений снЁг) ВЁн руха╨ться!
ТрЁнЁтЁ: Не так швидко! Буе-еее╨╨╨....
Н╨о продовжу╨ молотити повЁтря, подекуди влучаючи у стЁни. В таких випадках вЁн кричить ╚Хе!╩ Ё пиздить ногами пр╨пятствЁя. ОчЁ його заплющенЁ, рот усмЁхнений. З усього видно, що Н╨о дуже гарно.
Сцена П▓ята
Н╨о прокида╨ться з дикого бодуна. ВЁн увесь в синцях та садинах. Навколо лежить попизжена м╨б╨ль, якЁсь кастрюлЁ та штук сорок зкрючених дугою ложок. Поруч Ёз Н╨о хропе Морфей. Посеред кЁмнати мичить ТрЁнЁтЁ. ВЁд цього мичання Ё розлЁпля очЁ Н╨о.
Н╨о: (хрипко) Хто тут?...
Морфей: (не прокидаючись) Хочеш знати правду?
Н╨о: Н╨╨...
Морфей: То знай, тут ти.
Н╨о: Хто я?
ТрЁнЁтЁ: (показуючи навколо) Ти робив Кунг-Фу
Н╨о обводить кЁмнату поглядом. ПотЁм тихенько витяга╨ з кишенЁ Морфея мобЁльного телефона Ё тремтячими руками почина╨ щос набирати. Морфей прокида╨ться.
Морфей: (до Н╨о) От я щяз комусь! ВЁддай трубу..
Н╨о: (набравши таки шось, дико оре в мобЁлу) ЗАБ╙Р╡Т╙ М╙НЯ ОТСЮДА!!! АА-А!
На столЁ дзвонить старовинний телефон. Морфей пЁдходить до нього.
Морфей: (дивлячись на Н╨о) Дозвонився? (знЁмаючи трубу) Ну, ⌠Алльо!■
Н╨о зЁ страхом вЁдкида╨ мобЁлу.
Морфей: (з участю) ТобЁ мабуть треба до Огакула...
Н╨о: Хто такий Оракул?
Морфей: Хочеш знати правду? Ой н╨, мовчи. ПотЁм побачиш. ВЁн зна╨, що живе у МатрицЁ. ВЁн вЁдчЁва╨ Матрицю. ВЁн навчить тебе, як зламати Матрицю.
Н╨о: А поч╨му я долж╨н ╨йо ломать? ╡ нахуя?
ТрЁнЁтЁ: Бо ти мудак!
Н╨о: (помЁчаючи себе у дзеркалЁ) ╡ чого я лисий?!
Сцена Шоста, де Н╨о вчиться лЁтати
Морфей: (до Н╨о) Це ЁмЁтатор. Навколо тебе √ штучна реальнЁсть. В нЁй ти самЁ правила, що дЁють в МатрицЁ. На деяки ти можеш спиратися, деякЁ можна зламати.
Н╨о: А как я узнаю, шо можна ломати?
Морфей: (стоячи вже на даху височенного будинку поруч Ёз Н╨о) Пизданеш Ё узна╨шь.
Н╨о: (радЁсно) Правду?
Морфей: (хитро) Ага. Стрибай.
Н╨о заплющу╨ одне око Ё пЁдозрЁло дивиться на негра
Н╨о: ╡ на хуя?
Морфей: ПЁзна╨ш правду! Л╨тЁ, да?
Морфей штовха╨ Н╨о з даху.
Н╨о: (хаотично вимахуючи руками) Оооо-ой бля-а-а-ааа!...
Морфей: (красиво кружляючи навколо Н╨о) Л╨тЁ, а не ⌠бля■!
Н╨о: Бля-а-а-ааа!...
На останнЁй нотЁ вЁн гупа╨ться об асфальт як мЁшок гЁвна Ё плющиться мов дЁсне╨вський зайчик. Над асфальтом стирчать лише очЁ, якими Н╨о дикувато озира╨ться. Поруч плавно, неначе картонна рак╨та у фантастичних фЁльмах, приземля╨ться Морфей.
Морфей: БЁлЁ не вмЁють лЁтати...
Н╨о: (спльовуючи зуби) От саразф я вфтану, то ти фука, ляжеф
Н╨о вЁльною рукою вЁдшкрябу╨ вЁд асфальту спочатку жопу, потЁм говову Ё перевера╨ться на бЁк. ЗЁ звуком пробки шампанського вЁн ширша╨, набуваючи нормально© форми Ё пЁднЁма╨ться. На поясЁ Морфея верещить п╨йджер.
Морфей: (перебираючи рЁзноманЁтний хлам, шо навЁшано у нього пЁд плащем) Час Ёти.
Н╨о хрома╨ за Морфе╨м харкаючи кровью та ширя╨ у повЁтря ногою намагаючись попасти негру в спину.
Частина Друга. МатрЁца
По-за Сценою
КабЁн╨т главврача. На столЁ сто©ть тарЁлка борщу, поруч з якою сидить РЁган, та табличка "СмЁт", вЁдповЁдно зЁ СмЁтом. РЁган судорожно ©сть. У СмЁта у вухо всуното кусок дроту вЁд телефону, який вЁн постЁйно теребить. В руцЁ в ньохо мухобойка, якою вЁн час вЁд часу пиздить по столу.
СмЁт: Так от, нас цЁкавить, хто пре у лЁкарнЁ колеса?
РЁган: Ам-гум┘ Скоко? ПлатЁшь скоко?
СмЁт: (намагаючи тримати себе, але з металом у голосЁ) Хто дЁл╨р?
РЁган: (закату╨ очЁ Ё огидно плямка╨) У м╨ня ╨сть сво© Ёнт╨реси - тар╨лка борща каждий д╨нь Ё дЁмедрол!
СмЁт: Добре, тарЁлка Ё ампула┘Ё ложка в день!
РЁган: Три!
СмЁт: ДвЁ! ДвЁ ампули дЁмедрола на вечЁр Ё Ёмя!
РЁган: (шипить) Морф-ффей! Це вЁн, клятий нЁгер, навчив Н╨о кунг-фу, це вЁн зна╨ правду, але (почина╨ плакати) нЁ-ЁЁЁкому не-е ка-аажжее-еее┘.
СмЁт: (тиркаючи вухо з дротом) А зара пош╨л нахуй, бо нЁчо не получЁшь.
СмЁт хуярить мухобойкою по головЁ РЁгана. РЁган переста╨ хлюпати, тихенько пиздЁть зЁ столу ложку Ё тихенько рачку╨ у дверЁ.
Сцена Перша
ЗасмЁчена квартира старо© ╨врейки на призьвисько Огакул. Прямо на пЁдлозЁ сидять дебЁльнЁ дЁтки, що граються здебЁльного алюмЁнЁ╨вими ложками. Входять Морфей та Н╨о.Останнього тЁпа╨ та сЁпа╨ у рЁзнЁ боки. Рухи в нього поривчастЁ, очЁ блищать, пальцЁ тремтять.
Морфей: (намагаючись обнять ╨врейку) Ом-мане Падре Хум!
Огакул: (дивлячись на Н╨о) Хаге КгЁша, синку. А хто цей мудак?
Морфей: (огидно кривляючись) ВЁн хоче знати пГ'авду
Огакул: (знову дивлячись на Н╨о) Ну Ё шо ето с табой? Ти двЁга╨шься такЁ как Агент!
Н╨о: (тЁпа╨ться) Я... угк┘ знаю... укг┘ Кунг! Хву!..
Огакул: ВЁжу. Но ти полюбЁш ту, шо умегла, а она полюбЁт т╨бя. ╡ кто-то из вас умгет. ╡лЁ н╨ умгет┘. Но кто-то такЁ умг╨т.
Н╨о: (сЁпаючи головою) Кунг! Хву!
Огакул: (витягаючи шось з кишенЁ) Н╨т, божеж мой, от на - з▓©ж.
Н╨о не дивлячись жере, давиться, харка╨ слиною Ё знову жре. Поступово його попуска╨.
Н╨о: (дикувато озираючись) Гд╨ я?
Огакул: Ти в б╨зопасностЁ. Ти у дгуз╨й.
Н╨о: От спасЁбо, я краще пЁду
Н╨о виходить повз дебЁльних дЁтей, що вЁд нЁчого робити, мнуть ложки
Н╨о: (до Морфея, що чека╨ на нього в коридорЁ) Шо це за блядь?
Морфей: НЁчого не кажи. Я не хочу знати ту хуйню √ вЁн витягу╨ з-за пазухи старого замацаного телефона який почина╨ огидно дзвонити √ Ми повера╨мось.
Н╨о: Куди?
Морфей: Додому, у р╨альний мир!
Морфей знЁма╨ трубку Ё тЁ╨©ж митЁ з дверей вистрибують Агенти.
Н╨о: (радЁсно пЁдстрибуючи) Ага, Агенти, блядь!
Агенти: (крутячи Морфея) От ти, нЁггер, нам Ё потрЁбен. ╡дьом, нас жд╨т главврач!
Морфей: (з гордЁстю озираючись на Н╨о) Я дуже страшний!
Агенти: Ага. Як обЁзяна. Га-га-ггаааа! (регочуть)
Агенти пиздять обох ногами, рухаючись, як для наркоманЁв, невловимо швидко. На мить Н╨о охоплю╨ прозрЁння, вЁн вЁдчува╨ правду, але якась хуйня хряца╨ його в потилицю Ё розумЁння згаса╨.
Сцена Друга
В кЁмнату, де сидить ТрЁнЁтЁ Ё РЁган входить Н╨о. ВЁн у сраку п'яний. По пЁдлозЁ розкидано шприци, невеличкЁ червонЁ колеса та штук триста ложок.
Н╨о: (спЁва╨) "Па шир-рокай да-арр-роге, па СЁ-Ё-ЁбЁрррЁ з канво-о╨м!┘"
ТрЁнЁтЁ: Де Морфей?
Н╨о: (показуючи пальцЁ хрест-на-хрест) "АйПЁ мой дв╨стЁ сор-рок п'ять, я в айсЁк'ю хаачу оп'ять!┘"
РЁган: Де Морфей?!
Н╨о закату╨ очЁ, голосно гуде, та водить локтями, як паровоз.
ТрЁнЁтЁ: ОстаннЁй раз питаю, де Морфей?
Н╨о: (падаючи раком) ВЁн зна╨ правду, а я знаю кунг-фу-уу! - З останнЁми словами його нудить прямо на пЁдлогу, шприци та ложки
РЁган: (шепоче до ТрЁнЁтЁ) Морфея взяли Агенти! Н╨о - сука!
ТрЁнЁтЁ: (пЁдходить до Н╨о Ё кладе його голову собЁ на колЁна) Що сталося з Морфе╨м?
Н╨о: Збрроя! МенЁ потрЁбна зброя! Я стрЁляти хочу!
РЁган: Зроби йому клЁзму, бо помре
ТрЁнЁтЁ бере величезну клЁзму, та любовно су╨ ©© Н╨о у сраку. Н╨о, не помЁчаючи, хапа╨ найбЁльшу ложку шо поруч обома руками Ё почина╨ терти ©© бЁк об бетонну пЁдлогу. Коли лезо ста╨ наче бритва, Н╨о хова╨ ложку у штанЁ та прийма╨ться за Ёншу. РЁган з острахом дивиться на вже п'ятнадцяту заточку, шо робить хлопець, та тихенько задку╨.
Н╨о: А ну стояти, блядь!
РЁган: (хтиво намагаючись улибнуться) Что, ну чьто тако╨?
Н╨о кида╨ ложку в РЁгана, ложка влуча╨ тому у груди, де й залиша╨ться стирчати. На пЁдлогу щось капа з розбито© у карманЁ РЁгана ампули. Н╨о пЁдходить до тЁла, мака╨ палець у жижу та су╨ його до рота.
Н╨о: От бач, дЁмедрол! Ссучився, падлюка, я зразу запЁдозрив!
РЁган тихо осЁда╨ на пЁдлогу. Його пальцЁ судорожне шкребуть по пилюцЁ. Права лиша╨ слЁд дуже схожий на слово ⌠Матриця■, а лЁва √ ⌠Ми тут як блядськи батарейки■.
Сцена Третя
Знову кабЁнет главврача. До кабЁнету влЁта╨ Н╨о з клЁзмою у жопЁ. На стЁльцЁ тихо марить Морфей. Його очЁ заплющенЁ, руки зв▓язанЁ. Поруч копошаться лЁкарЁ.
Н╨о: Ага, то тут в вас штаб! √ голосно бздить, клЁзма випада╨ Ё на пЁдставлену долоню пада╨ невеличке червоне колесо, яке кунгфу©ст су╨ у рота негру.
Морфей плямка, миттю вирячу╨ очЁ Ё з голосним ╚чпок╩ зника╨. На стЁльцЁ лиша╨ться лише старий замацаний телефон.
СмЁт: Зараз ми тобЁ покажемо ╚Штаб╩!
Н╨о: Я знаю Кунг-Фу та вмЁю лЁтати!
З цими словами вЁн пиздить головного лЁкаря телефоном. Телефон дзвонить, лЁкар пада╨, ЁншЁ √ тЁкають.
Заключна Сцена
На ковдрЁ лежить обдовбана ТринЁтЁ та ще декЁлька всмерть п▓яних кацапЁв. Один з них сидить перед древнЁм телевЁзором Ё дивиться на зеленуватий ╚снЁг╩. Входить Н╨о. ТрЁнЁтЁ почина╨ блювати.
Н╨о: (вирячуючЁ очЁ) Ну нЁ хуя с╨бе!
Н╨о зрива╨ важку штору, за якою вЁдкрива╨ться замацане вЁкно Ё решЁтка. Вправним ударом голови вЁн б▓╨ скло, вирива╨ зубами грати та порина╨ у бездонну синю далечинь. З високого неба луна╨ ╚Я ЗНАЮ КУНГ-ФУ-Ууу!╩
Paul Zhdanov (paul.zhdanov@usa.net), серпень √ вересень 2000
Розповсюдження вЁльне, посилання на автора та ⌠подяку■ обов▓язковЁ.
Особлива подяка ╡вану Туруку за творчЁ Ёде© та натхнення не кинути розповЁдь пЁсля першого ж листа
Свой зад надо оставлять в прошлом.
(Пумба)
моё мнение о себе настолько высоко, что твоё меня не огорчит